Wave of Life Transformation

Zoals de golven van de zee deinen we door  de Wave of Life. Met een kompas van ervaringen en kennis varen we richting ons doel. Een doel wat wordt gevormd door je persoonlijkheid, dromen en wensen.

 

Maar net als dat er op zee soms 'ineens' het weer omslaat in een woeste storm, waardoor navigeren soms onmogelijk wordt gemaakt en je kompas blurry wordt, zo kan je ook door plotselinge situaties en veranderingen in je leven totaal je richting kan kwijtraken. Net een iets te zware storm gehad of net even te veel. Maar ondanks die zware storm heb je nooit opgegeven en voel je van binnen dat het beter kan, dat het beter wordt.

 

Hierin wil en kan ik je Poolster zijn. De Poolster die je leer de rust en balans te vinden. Die je wilt leren hoe je je 'tools' kunt gebruiken om weer de juiste richting te vinden naar jezelf, naar je gezondheid en succes en uit deze storm te komen waar de zon weer volledig schijnt en je jouw purpose weer volledig weer kan belichten, zodat ook jij met volledig zelfvertrouwen je kan richten op je vrijheid van zijn, om zo op jouw 'Wave of Life' je doel te realiseren.

 

Of je nou op zoek bent naar persoonlijk succes of succes als ondernemer; deze cursus zal je transformeren tot diegene die alles in huis zal hebben en dat te manifesteren (gedachte, actie, manifesteren!): op de 'Wave of Life'!

 

Het verschil tussen ondernemen voor geld of ondernemen met passie, is het hebben van een stressvol leven of het leiden van een gelukkig bestaan.

 

Welke ben jij?

Als ondernemer start jij je reis in het begin met passie. Gedreven door dromen en visie weet je wat je wilt en hoe je het wilt. Zelfverzekerdheid stroomt knalhard door je aderen en je ambitie is je fuel. Daar zit je dan midden in je droom. Je verkoopt je dienst of product, maar er zit geen flow in. De verdiensten en het plezier lijken totaal niet meer aan je verwachtingen te voldoen. En vooral je financiële need begint je stress op te leveren. De cashflow waarin je skyhigh vloog heeft zijn kracht verloren.

 

Hoe kan dit, denk je. Je draait dezelfde uren, je verkoopt nog steeds dezelfde producten/ diensten en toch flowt het niet. Kan het zijn dat je de liefde die je voor je droom voelde door de tijd, al het harde werken, je plezier voor datgene wat je doet, op de achtergrond heeft gedrukt? Je bent je er waarschijnlijk niet van bewust maar waarschijnlijk zal dit de reden zijn. Een reden waar zoveel starters/ ondernemers tegenaan lopen.

 

Herken je jezelf hierin en wil je jezelf verandering geven? Wil je het een kans geven om maar 1 maand van je leven te investeren en zo je ware kompas zelf te genereren? Ga dan samen met mij deze reis aan. Een reis van 2 x 13 dagen, waarin je na deze periode nooit meer zal wegdrijven, wanneer er weer zwaar weer op komst is.

 

Wat ben je rijker na deze 'kleine' maand?

1. Een dagelijkse vernieuwde routine met jouw volledige aanwezigheid (voeding en bewegings challenge)

2. Gefocused op je doel en niet meer het onzichtbare gevoel hebben dat je 'wordt geleefd' en maar een beetje doelloos ronddobberen.

3. Heldere tools om dichtbij jezelf te blijven en wat jou gelukkig maakt en de rust van leven wat hierbij automatisch gegenereerd wordt.

4. Het leren realiseren/ manifesteren van doelen in een periode van 13 dagen.

5. Met als einddoel een re-start hebben om elke uitdaging aan te kunnen.

 

Want het leven is niet een race met maar 1 finish. Door je mindset te veranderen, dat je met het behalen van kleine overwinningen meer en beter successen zult behalen, zul je voelen, dat je ware doel wat jou echt happy maakt dichter in bereik zit dan je voor mogelijk had gehouden.

 

Zorg dat je je bewust bent van de reis en al het moois dat je onderweg tegenkomt en onderdeel wordt van wie je bent. Kennis, ervaringen en inzichten maken je ready om datgene te dragen als je daar bent: je doel, purpose in het leven.

 

Ik leer je elke dag heel bewust je dag in te gaan. Een techniek die je eerste 13 dagen leert te gebruiken onder begeleiding. In de tweede Wave van 13 dagen zul je met jezelf, onder mijn supervisie, de challenge aangaan om een natuurlijk en vernieuwd gedrag je eigen te maken. Door te vertrouwen op wat ik je heb geleerd en door je gevoel te gaan vertrouwen. Door dit te combineren zul je ervaren dat je nu weer stuurman bent van je eigen schip en duidelijk weet waarheen je je reis wilt voorzetten.

 

Spreekt dit je aan? Ben je benieuwd of ik die transformatie bij jou kan realiseren? Vul dan vrijblijvend onderstaand formulier in onder vermelding van "Wave of Life Transformation" en dan kijken we samen of we deze reis kunnen delen.

 

Don't you want to be happy?

 

Happinez is Key!

 

Jerrel ❤