Workshop Get Pure

 

De Get Pure Workshop is een workshop, waar ik je wil leren gezonde eetpatronen te ontwikkelen, die je lichamelijk weer fit doen worden. Ook mentaal gaat dit een positieve weerslag op je hebben.

 

Door je depressie heb je vaak moeite met eten en je pakt bij hongeraanvallen vaak de verkeerde, ongezonde snacks, die niets doen voor je gezondheid. Ook kom je door deze manier van eten vaak veel aan. Dit komt dan bovenop de vaak passieve levenshouding, die je hebt als je depressief bent of herstellende bent uit een depressie.

Met deze workshop ga ik je op een eenvoudige manier leren hoe je voeding en beweging in je leven kunt integreren. Dit zal anders gaan dan bij mensen, die geen depressie hebben of hebben gehad. Alles wat ik jullie ga leren, is gebaseerd op mijn eigen ervaring. Hieronder geef ik je weer hoe dit bij mij ging:

 

Ik heb twee jaar in een zware depressie gezeten waar ik nu helemaal uit hersteld ben.

Ik woog zeker 100 kilo en kon door t vele liggen bijna niet meer lopen. Ik ben hier helemaal van teruggekomen, 20 kilo afgevallen en weer helemaal geïnspireerd door t leven.

Dit alles maakt dat ik nieuwe uitdagingen wil aangaan en vooral op gezondheidsgebied. De juiste voeding en beweging en zingeving helpen je heel erg om positief en energiek in je leven te staan.

 

Door deze ervaringen weet ik wat mij geholpen heeft om er weer bovenop te komen en ik heb gezonde voeding en beweging in mijn leven geïntegreerd. Met de workshop wil ik je leren hoe je zelf sappen en salades kunt maken en wat je kunt doen om op een eenvoudige, laagdrempelige manier weer kunt gaan bewegen. De lat ligt heel laag, omdat je lichaam weer moet revalideren van de depressie.

 

De focus ligt op het weer ‘pure’ worden van je lichaam en daarmee ook je geest. Door de juiste voedingsmiddelen te nuttigen ga je merken dat je ook geestelijk vooruit gaat. Ze hebben invloed op de huishouding van je lichaam, maar ook je geest. Dit weet ik uit eigen ervaring.

 

Ik drink bijvoorbeeld dagelijks citroenwater ( Vitamine C ), wat voor o.a. goed is voor je spijsvertering, maar het werkt ook heel goed voor het krijgen van meer energie. Als je kampt met depressie of er net uit bent, heb je vaak veel last van vermoeidheid en een simpele citroen kan je helpen om je energiepijl te verhogen.

 

Deze workshop loopt samen met de cursus Back2you, omdat je niet alleen mentaal maar ook fysiek in een herstel proces zit. Het is een totaalpakket, wat maakt dat jij weer beter in je vel gaat zitten. 

Graag neem ik je mee op deze reis naar herstel, want als het mij lukt, dan kan jij dat ook en ik wil je hier heel graag mee helpen.

 

Lijkt dit je wat dan kun je je hieronder aanmelden onder vermelding van Get Pure.

 

Ik kijk er naar uit om jullie te verwelkomen, dan gaan we samen op weg naar een gezond leven.

 

Get Pure!

 

Esperanza