Welkom

Welkom iedereen bij de informatiepagina over de Get Pure Transformation Challenge. Deze challenge is speciaal bedoeld voor mensen, die hun gezondheid willen verbeteren en een fysieke transformatie willen doormaken. Ik heb dit zelf ook doorgemaakt, hier zal ik later wat over vertellen.

 

Jij gaat je compleet anders voelen, omdat jij ervoor kiest om andere voedingsmiddelen te gebruiken. Jij hebt dit helemaal zelf in de hand. Jij maakt de keuze. Het enige wat je moet doen is deze cursus stap voor stap door te lopen. Ik ga je begeleiden en je zult je energieker en positiever gaan voelen. Beter dan je je ooit gevoeld hebt.

 

Hoe het nu gaat

Wat heb je nodig om fysiek beter in je vel te komen zitten? Je merkt vaak dat je energieniveau laag is en dat je mentaal ook uitgeput raakt. Je weet soms zelfs niet eens waar dit vandaan komt, maar je lichaam hangt als een blok aan je been en toch moet je steeds weer die dag door.

 

Je zult merken dat door kleine veranderingen in je eet –en beweegpatroon je dagen veel energieker zullen worden en dat fysieke ongemakken (vaak ook mentale) langzaam aan minder zullen worden en zelfs verdwijnen. En dit is helemaal niet zo moeilijk.

 

Hoe dan wel?

Je hebt de juiste tools nodig en de wil om je leven te veranderen. Je moet voor ogen houden waar je het voor doet: Je wil je beter voelen, energieker en gezonder door het leven gaan, zodat je opgewekter wordt en zo meer uit je leven kunt halen, voor jezelf maar ook voor je gezin en belangrijke anderen om je heen.

 

Je zult merken dat je veel meer kunt doen in korte tijd en dat je niet elke keer uitgeput op de bank neerploft na een activiteit. Dit is wat je mentaal ook dwars gaat zitten, wat stress oplevert en waardoor je het soms niet meer ziet zitten. Daar gaan we in deze challenge aan werken. En dit is heel goed haalbaar. Je wil dit dus het gaat je lukken. Het is mij ook gelukt en ik kwam van heel ver. Dat zal ik je zo vertellen.

 

Lief zijn voor jezelf

Het is een verandering van ritme, veel puurder (get pure), maar het is geen dieet. Je gaat een aanvulling op je voeding geven, die je in balans brengt. Meer dan alleen je buik vullen om heel eventjes door te kunnen. Hier ga je uren op lopen en voordat je energiereserves op zijn, heb je het al weer aangevuld. Zo ga jij leven. Niet op je reserves lopen.

 

Nee! Je gaat lief voor jezelf zijn en jezelf niet pijnigen, omdat je denkt dat je gaat aankomen door iets meer te eten. Met de voedingsmiddelen, die ik je ga aanraden kom je niet aan en krijg je bovendien veel meer energie, waardoor je ook meer kunt bewegen. Daar moet je nu misschien niet aan denken. Daar heb je de energie niet voor. Wacht maar af, want dat punt ga jij ook bereiken!

 

Lekker bewegen

En samen met goede voeding komt natuurlijk beweging. Dat is iets wat we in deze moderne maatschappij vaak over het hoofd zien of we pakken het juist weer te heftig aan. Door onze drukke levens en verkeerde voeding zijn we 's avonds vaak te uitgeteld om nog iets aan beweging te doen. Maar we denken vaak ook te moeilijk.

 

We hoeven niet naar die sportschool, waar niemand zich op zijn gemak voelt en waar je veel te hard van stapel loopt, zodat je het na een maand alweer voor gezien houdt en je abonnement maar blijft doorlopen. Dat herkennen we allemaal wel, denk ik. Wat als je nou veel laagdrempeliger aan beweging kan doen, een weg waar ik je in wil leiden. Daar heb je wel tijd voor en dat kan je wel volhouden en het kost je praktisch niets.

 

Ja, inzet. Het kost je inzet en doorzettingsvermogen, maar het zal je spieren niet zo overbelasten als in de sportschool en je ziet er niet als een berg tegenop na een lange werkdag. Deze tools zitten allemaal verwerkt in de Get Pure Transformatie Challenge. Ik daag je uit om te kiezen voor een gezond lichaam, want een gezond lichaam en een gezonde geest zijn van levensbelang!

 

Eerst zal ik wat vertellen over mijn eigen ervaring:

Eigen verhaal

Ik heb veel depressies gehad de afgelopen 20 jaar, maar de laatste depressie heeft een hele grote impact op mij gehad. Ik ben twee jaar zwaar depressief geweest met angst en paniekstoornis en psychose.

 

Ik lag bijna heel de dag in bed en at vooral s nachts en dat waren alleen maar zoete dingen. Ik kon bijna niet meer lopen. Ik kon niets meer, mijn energie was min 100 en mijn mentale staat net zo.

 

Tijdens mijn herstel ben ik gaan letten op mijn voeding en ik merkte dat ik meer energie kreeg en ook afviel.

 

Ik woog 100 kilo en nu weeg ik 70 kilo. Ik heb veel meer energie en kan gewoon weer de dagelijkse dingen doen. Ik heb uit ervaring ontdekt dat goede voeding van levensbelang zijn. Deze kennis wil ik heel graag met jullie delen, vooral omdat het mij zo goed heeft geholpen.

 

WERKWIJZE ACTIEPLAN GET PURE TRANSFORMATION CHALLENGE

We pakken het stap voor stap aan want jij moet rustig in je nieuwe ritme komen.  Gedurende 13 dagen gaan jullie deze challenge aan met een uitgewerkt voedings –en bewegingsplan. Je hoeft het niet alleen te doen.  

Denk aan waar je het voor doet. Ik viel er dertig kilo mee af en kreeg niet alleen mijn lichaam weer terug, maar ook mijn zelfvertrouwen en positiviteit. Dingen die ik inplande voor de dag, wensen die ik had, kon ik nu wel behalen.

 

Ik had immers genoeg energie en ik had niet continue honger zoals je vaak merkt bij diëten. Dit is ook geen dieet. Het is een verandering van eetpatroon om je gezonder te maken en om je meer energie te geven.

 

Het is niet gericht op afvallen, maar dit is vaak wel een fijne bijkomstigheid. Vaak is het juist de kunst om energievretende voedingsmiddelen te vervangen door energierijke voedingsmiddelen. Van gezonde voeding kan je nooit teveel eten.

 

Nu je alles hebt doorgelezen en je bent gemotiveerd geraakt, neem dan vrijblijvend contact met me op via onderstaand formulier onder vermelding van Get Pure Transformation Challenge.