Esperanza

Het einde van een periode van 20 jaar, het begin van een nieuw Leven.

De tijd is aangebroken dat er zich positieve dingen op mijn pad aandienen. Mijn leven is de afgelopen drie jaar compleet veranderd. Nog nooit had ik een dergelijk positief, verrijkend leven, zeker niet de afgelopen 20 jaar.

 

Met diverse diagnoses waar onder ADHD, BPS belandde ik eind 2015 na 2 jaar werkzaam te zijn geweest binnen de GGZ  in mijn zwaarste depressie ooit. Ik was er volledig onderuit gegaan en viel in een enorm groot zwart gat.

Jerrel accepteerde geen opname en besloot dat ik door de liefde van mijn gezin en zijn persoonlijk inzicht en kennis van het leven, de hulp zou krijgen die nodig was voor mijn herstel.

En wat een vertrouwen en inzicht bleek deze man te hebben.

 

Ik ben van donker, verdrietig en pessimistisch, naar licht, opgewekt en optimistisch gegaan en dat is voor mij heel belangrijk om aandacht aan te besteden.

Oude patronen doorbroken, een nieuwe way of life, nieuwe gedachten, prettige gevoelens, inspiratie.....dit alles is onderdeel van mijn huidige leven.

 

Van het kijken naar mijzelf en naar mijn behoeften en niet naar de wereld om mij heen. Van het genieten van mijn gezin, van een echte band voelen met mensen, die ik dichtbij laat en me daar ook gelukkig bij voelen.

 

Tijden in mijn leven was ik liever alleen en hechten was een woord, dat ik kende uit mijn schoolboeken psychologie, maar ik kon ze in mijn eigen leven niet toepassen.

Door volledige acceptatie van mijzelf en door de belangrijke mensen om mij heen heb ik een diepe transformatie door kunnen maken, een pad wat echt naar mijn innerlijke behoeftes heeft geleid.

 

Ik wist totaal niet wat ik kon verwachten, toen ik twaalf jaar geleden, deze nieuwe afslag nam. Ik wist wat ik had en ook al was ik daar heel ongelukkig mee: het was bekend. Maar waar ik heen ging.....

 

Ik had er geen idee van, maar ik nam de hand, die mij aangereikt werd, een wereld die mij getoond werd, een wereld die ik alleen maar kende uit mijn idealistische dromen, een wereld, die zich nog nooit had gemanifesteerd in mijn werkelijke leven.

Met de ontmoeting van Jerrel, begon er een nieuw tijdperk in mijn leven. Een leven om te leven en niet om alleen maar te overleven.

Ik ben van overleven naar leven gegaan, van trauma naar genieten, van eenzaamheid naar verbondenheid, van haat naar liefde,van onbegrepen naar onvoorwaardelijk begrepen.......

 

Er is zoveel veranderd...ik kan me soms haast niet voorstellen, dat ik dit alles heb meegemaakt.

Eerst maakte ik zoveel mee, nare dingen, die ik overleefde, doorleefde en die me jaren zouden achtervolgen en nu, transformatie op mijn pad, een echte detox van mijn ziel, aanwezigheid in plaats van isolatie.........

 

Dit proces heeft mij inzichten gegeven die ik kan en wil gebruiken om jou te helpen. Uit  dat somber, donker, verdrietig leven waarin je vast lijkt te zitten. Ik heb daar gezeten, gestruggeld voor 20 jaar en wil je graag helpen hieruit te komen. En het liefst sneller dan 20 jaar. Wat je huidige situatie ook is...pak me hand vast en samen brengen we je daar waar je het liefst weer bent. Met een glimlach en soms een traan. Maar vooral weer lekker in je vel om het leven weer aan te gaan.

 

Ieder zijn proces, dit was het mijne!

Life is Good, Life is Your´s!

liefs,
Esperanza.

Ervaringsdeskundig tranformatie coach

Rating: 0 sterren
0 stemmen