Infinite Xss Coaching Back2You 

In een wereld waar alles steeds sneller gaat en men het steeds drukker krijgt, lijkt er steeds minder tijd en ruimte voor jezelf over te blijven. Vol gas blijf je maar doorgaan. Je werk en privé lijken in elkaar over te gaan zonder dat je het merkt. De drukte en stress zijn in beide werelden evenredig aanwezig. Het gevoel van echte rust of een momentje voor jezelf heb je al lang niet ervaren.

De enthousiasme en bezieling waarmee  je altijd alles in je leven kon doen is steeds minder geworden. Je doet het nog steeds maar alles lijkt steeds moeizamer te gaan. Je weet dat dit niet goed is en vooral niet goed voelt. Je krijgt steeds minder zin in dingen en de dingen je voldoening gaven geven je al lang geen bevrediging meer. 

 

 

 

Stel jezelf de volgende vragen

  1.  Ben ik tevreden met mijn huidige situatie?
  2.  Wil ik verandering van mijn huidige situatie?
  3.  Krijg ik de juiste hulp voor mijn situatie?
  4.  Geloof ik dat een persoon op basis van (persoonlijke) ervaring en inzicht in staat is mij op de juiste manier te helpen d.m.v. coaching? ( Ervaringsdeskundigheid)
  5.  Ben ik bereid om alles wat ik tot nu toe hierin heb geleerd samen met mijn Ego los te laten en alles zal doen om mezelf weer te vinden en daarmee beter te worden?

 

Voel je je geraakt door deze vragen dan nodig ik je graag uit voor een intake gesprek.

Dit is een vrijblijvend gesprek waarbij er een beeld van jou kan worden gevormd en we samen met jou/ jullie kunnen bekijken of de methodiek en visie die wij hanteren bij jou past. 

Hier zijn geen kosten aan verbonden en duurt maximaal een uur. Heb je hiervoor interesse meld je dan aan via onderstaand formulier. We nemen binnen 24 uur contact met je op.

 

Jij weet dat het niet zo verder kan! Wij helpen je graag weer op weg, back2you!